Hudobná formácia z Neapolu vydala na konci augusta svoj, v poradí, tretí štúdiový album s výstižným názvom „All you can eat“. Už meno kapely môže vzbudzovať v potenciálnom slovenskom poslucháčovi pomerne kladné asociácie, ale nezachádzajme do stereotypov, veď ani skupina samotná sa o to nesnaží.
Jej hudba je veľmi rôznorodá a ťažko žánrovo definovateľná. Kapela sama sa kategorizuje ako „gypsy electro-ecletic jazz“. Kebyže to mám rozvinúť v jednej vete, povedal by som, že ide o progresívne zmýšľajúcu jazzrockovú kapelu, ktorá sa nebojí vo svojej hudbe použiť folklórne, orientálne, cigánske či klezmerové motívy geniálne zakomponované do moderného hudobného kontextu rockových, jazzrockových a funkrockových gitarových tém, miestami až s metalom hraničiacich. CD s ôsmimi inštrumentálnymi skladbami nahrala kapela po štyroch rokoch nahrávacej nečinnosti. Mixáž a mastering mal na starosti Fabrizio Piccolo. Album vyšiel pod záštitou MoonJune Records.