8.6 C
Slovakia
streda, 16 októbra, 2024
spot_img
ÚvodČlánkyAmsterdam Dance Event 2024 – výber z konferenčnej časti

Amsterdam Dance Event 2024 – výber z konferenčnej časti

Amsterdam Dance Event je najväčšou prehliadkou elektronickej hudby a digitálneho umenia. Večer čakajú na návštevníkov koncerty, parties, podujatia s charakterom specific site. Počas dňa budú prebiehať rôzne prednášky, workshopy, semináre a diskusie na rozličné témy.

Redakcia Music Press.sk prináša výber toho najzaujímavejšieho, čo čaká tých, ktorí sa chcú vzdelávať v tejto oblasti, alebo ich iba zaujíma fungovanie globálneho trhu elektronickej hudby. Názvy uvádzame v ich originálnom znení.


Conflict Zones: Does the Music Stop, When the Bombs Drop? / 16.10.2024

„Zastaví sa hudba, keď padajú bomby“? To je hlavnou témou diskusiu, v ktorej sa stretne sýrska umelkyňa Noise Diva, ukrajinský promotér Yan Shapiro (U-Nation) a gruzínsky queer aktivista a promotér Giorgi Kikonishvili, ktorú bude moderovať Ruth Daniel z iniciatívy In Place of War.


Data & Marketing: How to capture Artist Fan Data & Sell More Tickets / 17.10.2024 /

Predávanie lístkov je v súčasnosti v hudobnom priemysle veľmi akútnou témou. Mnohé menšie aj stredne veľké podujatia zažívajú pokles v predajnosti, pričom zmena správania a ľudia si kupujú na poslednú chvíľu. Ako sa tomu prispôsobiť a hľadať nové spôsoby predajov, o tom budú diskutovať Sam Alpert (Wasserman) a Rob Sealy (OpenStage), ktorí sa zamerajú na analyzovanie a vytváranie stratégie, ako získať údaje o fanúšikoch aj prostredníctvom SMS marketingu.


10 Years On: Celebrating the Legacy of ‘The Godfather of House’ Frankie Knuckles / 18.10.2024

Bude to už desať rokov, čo elektronickú scénu opustil Frankie Knuckles, ktorého volali krstný otec house music. Jeho vplyv na tento žáner je a vzdať úctu a rešpekt mu príde v diskusii Tedd Patterson, Cinthie, Frederick Dunson (zakladateľ Frankie Knuckles Foundation) a The Blessed Madonna. Rozoberú si pôvod house music a diskutovať budú o tom, prečo je dedičstvo, ktoré vytvoril Frankie Knuckles také dôležité aj pre súčasnú tanečnú hudbu.


How Social Media is Changing the Sound of Electronic Music / 19.10.2024

Sociálne médiá – nenávidené a predsa tak dôležité, že ich nikto, kto chce mať serióznejší úspech nemôže ignorovať. Majú veľký dosah nielen na spôsob, akým umelci zdieľajú a propagujú svoju prácu, ale aj na samotné kreovanie zvuku viď. TikTok a reelsy. V tomto paneli sa stretnú Azyr, Matt Lally (Hospital Records), Charisse C (Abantu), ktorí sa budú zaoberať tým, aké sú najlepšie spôsoby, ako ovplyvniť sociálne médiá a či nie sú bublinou, ktorá musí raz zákonite prasknúť.


spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img